Güvenlik Şirketi

Özel Güvenlik Şirketi: Desecure Güvenlik Hizmetleri

HAKKIMIZDA

ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİ İLE ÇALIŞANLARIMIZI EN İYİ HİZMET İÇİN YETİŞTİRİYORUZ!

Güvenlikte Yenilik, Tecrübede Güç Birliği!

Sürekli gelişen ve değişen eğitim programımızla, özel güvenlik görevlilerimizin en güncel eğitimi almasını sağlıyoruz. Kendi kuruluşlarımız bünyesinde T.C. İçişleri Bakanlığı'ndan ruhsat ve izin belgelerini alarak Özel Güvenlik Eğitim Okulumuzu kurduk. Bu sayede, uzun yıllardır edindiğimiz tecrübe ile donanımlı ve yetkin personeller yetiştiriyoruz. Özel güvenlik eğitiminde kazandığımız deneyimle, eğitim okulumuzu özel güvenlik ve koruma hizmetlerinde kullanılabilecek tüm yeni nesil teknolojilerle donatıyoruz. Tüm bu çabalarımız sayesinde, güvenlik şirketi olarak, yetkinliğin bilincinde, topluma ve çevreye duyarlı, mesleğine saygılı ve ilkeli özel güvenlik görevlileri yetiştiriyoruz. Eğitim programlarımız, sektörün gereksinimlerine uygun olarak sürekli güncellenmekte ve yenilenmektedir. Bu sayede, hem personelimizin hem de hizmet sunduğumuz müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz.

  • Yakın Koruma
  • Alarm İzleme ve Takip
  • Organizasyon Güvenliği
  • Mobil Güvenlik Sistemi

Anadolu’da doğan bir firma olmanın sorumluluğunun yanında geleneklerimize ve ilkelerimize bağlı olarak bulunduğumuz toprakların en değerli varlığının “insan” olduğunun bilincinde olarak samimiyet ve adil davranış politikamız, çalışanlarımız ile aramızdaki manevi bağları güçlendiriyor; bu sağlam temeller ile çalışanlarımıza sorumluluk katarken kendimize de avantaj sağlıyoruz.

DESECURE

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNDEN FAYDALANMANIN SİZE VE KURULUŞUNUZA FAYDALARI

En iyi olmak için eğitimi, karşılaşabileceğimiz riskleri ve hizmet sunumumuzu en dinamik şekilde planlayarak gerçekleştiriyor, müşterilerimize artı değer katmak için odaklanıyoruz.

Desecure olarak, 5188 Sayılı Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetlerine ilişkin Yasa ve Yönetmelik gereğince şirketiniz için alınması gereken güvenlik hizmetlerinde resmî işlemlerle ilgileniyoruz. Müracaat yazışmaları ve hazırlıklarını biz gerçekleştirerek sizi asıl işlerinizden alıkoymuyor ve zaman kaybı yaşatmıyoruz. İstenilen hizmet düzeyini tanımlamanız yeterli olacak, sürecin tüm yönetimini biz üstleniyoruz. 12 yıllık tecrübemizle sağlayacağımız uygulama ve iş gücü verimliliği, alacağınız güvenlik hizmetlerinde mükemmelliği arttıracaktır. Bu sayede siz, zamanınızı ve kaynaklarınızı kendi işlerinize odaklayacak ve başarılarınızı en üst düzeye taşıyacaksınız.

  • Yönetim Kolaylığı
  • Mükemmel Hizmet
  • Hızlı Çözüm
  • Kesintisiz Hizmet

DESECURE ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ
HİZMETLERİ

Kullanılacak teçhizat, donanım ve üniforma gibi malzemenin bizim tarafımızdan sağlanması, stoklanması, bakım onarım ve depolama gibi hizmetlerin tarafımızdan verilmesi sizin bütün yükünüzü hafifletecek, bu hususlarda yapmanız gereken maliyetlerinizi sıfıra indirgeyecektir.

 

Özel günlerde ve ya tam zamanlı taleplerinizde özel eğitim almış yakın koruma görevlilerimizle güvenliğinizi sağlıyoruz.

Tüm etkinliklerinizde  iç ve dış mekan güvenliğinizi sağlıyoruz.

Tesisinizin güvenliğini mobil cihazlarınızdan tam zamanlı kontrol edebilmenizi sağlıyoruz.

Tesisinizin uzaktan kamera sistemleri ile izlenmesi ve gerekli durumlarda hızla müdahale edilmesini sağlıyoruz.

DESECURE YAKIN KORUMA HİZMETİ

PROFESYONEL EKİP & ÖZEL EĞİTİM

Güvenliğiniz İçin En İyi Seçim!

Konser, etkinlik, festival, spor müsabakaları ve açılış organizasyonlarında da VIP koruma ile eskortluk taleplerinde resmi ve sivil ekiplerimizle hizmet veriyoruz. Yıllardır edindiğimiz tecrübe ile uzman ekiplerimizin yaşanabilecek olaylarda anlık ve profesyonel yaklaşımı sayesinde çoğu sorun gerçekleşmeden önlenerek kontrol altına alınılırken müşterilerimiz güven içerisinde, sürprizlerle karşılaşmadan organizasyonlarını gerçekleştirme imkânı buluyor.

  • Halkla İlişkiler
  • Özel Psikolojik Hazırlık
  • Önleyici Hizmetler
  • Stres Yönetimi
  • Olay Yeri İncelemesi
  • İlk Yardım ve Müdahale
  • İnsan Fizyolojisi
  • İş Güvenliği ve Disiplini
  • Temel Kimya
  • Terör Tehlikeleri
  • Silah Kullanımı
  • Yakın Dövüş Yöntemleri

ORGANİZASYON ÇÖZÜMLERİ

Desecure olarak binden fazla çalışanımız ile dünya standartlarında ki kalite politikamız ve güven odaklı hizmet anlayışımız ile özel güvenlik sektöründe 12 yılı aşkın bir süredir hizmet veriyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda toplantı, seminer, konferans, fuar, festival, toplu geziler, spor organizasyonları ve bunun haricinde insanlarla bir araya geldiğiniz tüm etkinliklerinizde mekan ve zaman gözetmeksizin en kısa sürede koordine  oluyor, hızlı ve kaliteli bir güvenlik hizmeti almanızı sağlıyoruz.

 

01

RESMİ İŞLEMLERLE BİZ İLGİLENİYORUZ

Desecure, 5188 Sayılı Yasa gereğince güvenlik hizmetleri için resmi başvuruları ve hazırlıkları üstlenir, zaman ve iş kaybını önler.

02

YÖNETİM KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ

Hizmet düzeyini belirleyin, yönetimi biz üstlenelim. Böylece zaman ve kaynaklarınızı kendi işlerinizde kullanabilirsiniz.

03

MÜKEMMEL HİZMET SUNUYORUZ

15 yıllık tecrübemizle güvenlik hizmetlerindeki verimlilik ve mükemmelliği artırarak, hizmet kalitesini sürekli iyileştiriyoruz.

04

RİSKİ EN AZA İNDİRİYORUZ

Ekipman yetersizliğinde maliyetler bizim sorumluluğumuzdur. Riskleri azaltarak proaktif yaklaşımla sorunsuz hizmet sağlıyoruz.

Desecure Her An Yanınızda!

yakın koruma
Sosyal Medya Hesaplarımız

Sosyal medya hesaplarımız

Desecure Özel Güvenlik olarak güvenlik sektörüne kazandırdığımız yenilikler ve teknolojik çözümlerle hizmet verdiğimiz alanlarda bilgi liderliğimizi sürdürüyoruz. Kurumsal değerlerimiz, ilham veren çalışan hikayelerimiz ve güncel gelişmelerle ilgili paylaşımlarımızı sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek, firmamızın güvenlik alanındaki çalışmalarını yakından gözlemleyebilirsiniz.